Jean d'Arcel is een innovatief, professioneel, cosmetisch bedrijf met een enorme know-how en ervaring. Een hoog niveau van productverdraagbaarheid met uitgebreide klinische-en dermatologische testen. 

De instituutbehandelingen en thuisverzorging gaan hand-in hand. Bijna overal kunnen cosmeticaproducten aangekocht worden, maar wanneer is deze afgestemd op jouw huidtype? Wat heeft je huid precies nodig? Onder huidtype in het menu kan je kenmerken controleren die overeenkomen met jouw huid. Zo stellen we hier geselecteerde producten voor die betrekking hebben op een droge huid, gevoelige huid, gemengde huid, vette huid en acné huid. Tijdens een oncologische behandeling vraagt de huid andere zorgen, hiervoor kan je bij patiënten de ARCELMED producten vinden die medisch onderteunen en veilig getest zijn.

Tijdens een behandeling in het instituut kan je de persoonlijkheid van Jean d'Arcel ervaren en de producten. We bieden dan ook individueel en persoonlijk advies bij Cabientje. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.