Manicure/ Handverzorging:


Verzorgende manicure: 25 euro

  • Desinfectie
  • Knippen van de nagels
  • Vijlen van de nagels
  • Nagelbadje
  • Verzorging nagelriemen
  • Korte massage
  • Afwerking nagelolie of serum
  • Afwerking handcrème


Extra handverzorging met warme parrafine (parrafinebad): 20 euro

Zéér aangenaam, ontspannende verzorging met onmiddelijk voelbare resultaten. De warme parrafine stimuleert de bloedsomloop, opent de poriën en sluit dankzij het opstijven de actieve werkstoffen van het product in. Op die manier worden de actieve bestanddelen volledig opgenomen door de huid. Een parrafinebehandeling hydrateert, verzacht en verjongt de huid en nagelriemen waardoor de huid een gezonde uitstraling krijgt. We sluiten deze verzorging af met een handmassage voor streelzachte handen!

 

Vingernagels lakken


Lakken Longwear: 10 euro 
ProNails Longwear nagellak heeft een speciale technologie "Colourfix" die ervoor zorgt dat na het aanbrengen de LongWear Start, colour en Finish samensmelten. Sterker en 2x langer houdbaar dan een gewone nagellak. 

Sopolish semi-permanent (houdbaarheid 14d+ op de handen). Soak-off systeem. 
Nieuwe set + mini manicure: 35 euro
Verwijderen + verzorging(zonder vernieuwing): 30 euro

Herstelling per nagel binnen de week is gratis indien door Cabientje geplaatst.

 

Cabientje in Dessel is jouw adres voor een heerlijke manicure. Handen zijn altijd zichtbaar. Verzorgde nagels en nagelriemen? Daarvoor kan je bij Cabientje terecht! Een gewone manicure maar ook een wellness treatment voor je handen met een aansluitende paraffine pakking. De paraffine pakking is heerlijk in de koudere maanden omwille van de warmte. De spieren ontspannen en de hydratie is veel hoger dan je met gewone crèmes kan bekomen. Gesprongen, ruwe- en droge huid maken plaats voor een heel andere, gehydrateerde huid. Tevens heeft de parrafinebehandeling een positieve invloed op stijve spieren en gewrichten in je handen. Uiteraard houden we ook van kleur! Gelakte nagels geven jouw handen dat extra shiny gevoel. Kortom, een handverzorging bij Cabientje is de moeite om eens te proberen.