Make-up/ Maquillage


Quick touch-up: 20 euro
Dag/ naturel make-up: 30 euro
Avond/ feest make-up: 40 euro 
Optie met ampulle + € 6

Persoonlijke workshop just me (2h): 60 euro
Persoonlijke workshop me & you (2h): 90 euro (2pers.) 

 

Make up producten GLO Beauty


We werken echt met bekroonde, huidverzorgende, minerale make-up van farmaceutische kwaliteit. Voor zelfs de meest gevoelige huidtypes geschikt. "De huid kan ademen, gaat de poriën niet verstoppen". Een mooie dekking en prachtige gepigmenteerde kleuren geven jouw een teint op maat. Bovendien zijn alle make-up producten nooit getest op dieren. De juiste foundation voor jouw thuis, een vleugje blush, camouflage, mascara, shiny lips? Dit kunnen we voor jouw op maat samenstellen zodat je ook thuis een mooie make-up kan toepassen.
 

Naturel


Heb je graag een naturel look, touch-up na je glaatsverzorging? Dan kan je voor een dag make-up kiezen. Zachte kleuren en subtiele tinten komen hier op de voorgrond. Hou je in het algemeen niet van "te overdreven" of opvallende make-up, is de dag make-up bij Cabientje zeker iets voor jouw.
 

Feest


Feestje, communie, kerst, nieuwjaar.. noem maar op en je wil eens een keertje iets anders en het mag wat meer opvallen, net ietsje meer aangezet, sprekende kleuren? Dan is een avond make-up ideaal! Bij Cabientje mag je altijd je accessoires of kleedje meebrengen, een foto is ook oké. Zo matchen we de kleuren met je outfit!
 

Bruid


De mooiste dag van je leven! Daar dragen we bij Cabientje graag aan mee. Een mooie bruidsmake-up zorgt immers mee voor een stralende bruid op haar dag. Een proefmake-up is hierbij altijd aanbevolen om je wensen duidelijk te hebben voor de dag zelf en volledig zeker over het resultaat. Een 4-tal weken voor je trouwdatum. Tijdens de proef kan alles nog altijd aangepast worden en spelen we met kleur, licht, donker, alle aspecten incl. korte reiniging. 
Bij de proef graag foto's meebrengen van hetgeen jij in je hoofd hebt, foto van je bruidskleed, bruidsboeket, enzovoort. Een babbel tussen beide zal mij een beeld geven van hoe jij er graag wil uitzien. De bruidsmake-up is het meest ideaal na jouw kappersbeurt en voor je het bruidskleed aan doet. Daglicht is eveneens nodig om het mooiste resultaat en echtheid op je gelaat te bekomen. 

Heb je graag de bruidsmake-up aan huis en ben je van de regio Dessel-Retie-Schoonbroek-Oud-Turnhout komt Cabientje bij jouw thuis. Woon je iets verder, neem dan even contact op!

Duur proef: + - 70 min
Duur make-up dag zelf: + - 60 min
Ampulle inclusief

Bruidsmake-up + proef @Cabientje: 85 euro 
Bruidsmake-up dag zelf aan huis: + 10 euro regio Dessel. Buiten regio Dessel: + 20 euro
Familieleden, suite & vrienden dag zelf: 35 euro p/p.
 
"Wij luisteren en maken tijd voor jouw speciaal moment"

"Will you.........."
''Yes I do.........''

Cabientje is jouw schoonheidsspecialiste en partner in Dessel voor maquillage, make-up, feest make-up en uiteraard bruidsmake-up!