Gespecialiseerde voetverzorging


Standaard voetverzorging/ pedicure: 45 min | 30 euro

  • Voetbad
  • Desinfectie
  • Analyse
  • Nagelverzorging
  • Behandeling eelt/likdoorn
  • Korte voetmassage
  • Afwerking voetcrème volgens huidtype
Optie ontspannend voetbad met AKileine voetbruistablet: + 5 euro.

Afhankelijk van de problematiek en nodige zorg komt er 5 euro bij per 15 min werktijd:

60 min | 35 euro
75 min | 40 euro
90min  | 45 euro


Extra Spa-voetverzorging: 20 euro

Aansluitend op je voetverzorging/ pedicure kan je een extra verzorging kiezen. Bij de Spa-voetverzorging krijg je een peeling van jouw voeten. Daarna brengen we een fris masker aan met relaxerend effect. De voeten worden in folie gewikkeld en je krijgt 2 dikke badstoffen sloffen aan. De huid is zeer goed gevoed en gehydradeerd. De voeten voelen terug zijdezacht. Afluiten doen we met een voetmassage.Extra voetverzorging met warme parrafine (professioneel parrafinebad): 25 euro

Uiterst aangename behandeling als afsluiter van een pedicure met onmiddelijk voelbare resultaten. De warme parrafine stimuleert de bloedsomloop, opent de poriën en sluit danzij het opstijven de actieve bestanddelen van het product in. Op die manier worden de actieve bestanddelen volledig opgenomen door de huid. Tea Tree parrafine zuivert bovendien de voeten. Een parrafinebehandeling hydrateert, verzacht en verjongt de huid en nagelriemen. De parrafinebehandeling sluiten we af met een voetmassage.
Tip parrafine: Heilzaam bij bij heel droge voeten, reuma, wintervoeten en om veel eelt te verzachten.

 

Funghi Check: 35 euro


Heeft u een schimmelnagel? Dat kunnen we hier bij Cabientje ter plaatse testen of het daadwerkelijk een Tinea Unguium infectie is of niet. De huidige methodes via huisarts/ dermatoloog neemt min. 2 weken in beslag door een extern laboratorium met een succes ratio van slechts 50%. De Funghi check kan ook toegepast worden bij klanten die reeds een antischimmel medicijn of product gebruiken.


TIP: Wist je dat het Cabientje een specialisatie heeft in de voetjes? Nagelbeugels voor ingegroeide nagels, ortheses voor overliggende tenen en druk ontlasting alsook nagelreconstructie bijvoorbeeld bij schimmelnagels of gescheurde nagels. 
 

Speciale technieken voetverzorging


Plaatsing nagelbeugel voor ingegroeide nagel: 20 euro
Reconstructie/reparatie schimmelnagel: 12 euro
Silicone orthese voor overliggende tenen of druk ontlasting: v.a. 10 euro (afhankelijk v.d. omvang)

 

Teentjes lakken met Pronails


Longwear nagellak (houdbaarheid 2x langer dan klassieke nagellak): 10 euro
Sopolish semi-permanente nagellak (houdbaarheid 4 weken op de tenen): 28 euro
Sopolish verwijderen + verzorging (zonder vernieuwing): 20 euro
Nieuwe set Sopolish + mini pedicure: 35 euro

 

Cabientje is jouw gespespecialiseerde pedicure in Dessel. Zowel voor een gewone pedicure als wellness pedicure kan je bij Cabientje terecht. Als schoonheidsspecialiste met specialisatie podologische technieken kunnen we specifieke nagel-en voetproblemen behandelen. Veel mensen hebben last van ingegroeide nagels, plaatsing van een nagelbeugel kan de pijn en oorzaak aanpakken. De paraffine behandeling zorgt dan weer voor een heerlijke wellness van je voetjes. Heerlijk in de winter. Goed bij wintervoeten, reuma en heel droge voeten. De moeite waard om een keertje te proberen. In de zomer is Longwear en Sopolish op de teentjes een topper. De nieuwe rubber base-en top zorgt voor extra hechting en extra glans. Heb je ergens last van? Wacht niet te lang voor een voetverzorging. 

Tip: Een voetverzorging wordt aangeraden om de 4 tot 6 weken om het resultaat te behouden.